Smoelenboek clubbestuur

VOORZITTER:

Voorzitter Wouter

Naam : Wouter Anschutz
Forum : WouterA
Motor : Vmax 1200; bj. 2007

Bouwjaar ’56. Heel vroeger 1 van de eerste VMax-en gezien en ik ben er direct voor gevallen. Drie jaar geleden lid geworden van de club en ik heb er tot op de dag van vandaag geen moment spijt van. Nu 3 jaar in het bezit van de laatst geproduceerde VMax van het oude type...., een echte 2007. Ik heb het voorzitterschap vanaf 29-01-2017 op mij genomen voor de periode van 4 jaar.


PENNINGMEESTEER:

Penningmeester

Naam : Annelies Krancher
Forum : lizzy
Motor : Duo-passagier

Bouwjaar 1957. Geen motor, maar ik mag achterop bij Mario Krancher mijn partner. Hij is in het bezit van 2 V-maxxen. Omdat er binnen de club veel mensen zijn met verstand van Vmaxtechniek en minder met verstand van penningmeesterschap, heb ik mij met succes verkiesbaar gesteld. Vanaf 2011 bestier ik het penningmeesterschap, nu ben ik met het tweede termijn bezig en nog steeds met veel plezier.


SECRETARIS:

Theo

Naam : Theo Evers
Forum : tejo
Motor : Tijdelijk zonder VMax

Bouwjaar ’55. Ik kocht ergens jaren tachtig een Yamaha Maxim bij een particulier in Abcoude, die in plaats daarvan een VMax had gekocht. Ik had geen spijt van de Maxim, maar de VMax bleef in wel in mijn gedachten. Op mijn 46e verjaardag, in 2001 werd een gloednieuwe VMax, type carbon, de tuin ingereden. Ik ben dat jaar lid geworden van de VMaxClub. In de tijd daarna heb ik voor de club enkele jaren de evenementen en motorbeurzen mogen organiseren. Een supertijd, waarin wij veel nieuwe leden hebben mogen ‘inlijven’.
Begin 2009 werd de VMax 1700 aangeschaft, die in 2016, samen met de Gen 1 werd ingeruild voor de Gen 2 jubileumuitgave. Om gezondheidsredenen is deze VMax enkele maanden later verkocht. Sinds 2017-07 weer de gelukkige eigenaar van een een Gen2 VMax uit 2015, oranje van kleur.ALGEMEEN BESTUURSLID:

Algemeen Bert

Naam : Bert Smits
Forum : v-maxmadness
Motor : Vmax 1700; bj. 2009

Bouwjaar '60. Ben sinds 2003 in het bezit van het beest genoemd de V-Max van 1985 standaard gekocht maar niet voor lang. Na de nodige modificaties en heel veel plezier kwam ik in de gelegenheid om een gen2 van 2009 over te nemen dat was in denk ik in 2015 en heb daar zeker geen spijt van. Vanaf 2017 bestuurslid algemene zaken.


WEBMASTER 1:

Webmaster A

Naam : Kees Zuidweg
Forum : hamkaas
Motor : Vmax 1200; bj. 1993

Bouwjaar ’64. Na jaren geen motor te hebben gereden ben ik sinds 2011 de trotse bezitter van Gen1 Vmax. Nog datzelfde jaar lid geworden van deze club, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Sinds begin 2015 toegetreden tot het club-bestuur als (parttime-) webmaster.


WEBMASTER 2:

B

Naam : Pelle Groeneweg
Forum : whitemax
Motor : Vmax 1200; bj. 1997

Bouwjaar ‘63. Na div. motoren te hebben gereden o.a. 12jaar Harley 2 jaar BMW en nog div. andere merken en modellen via m'n buurman (ook lid van VMCH) bij de Vmax terecht gekomen! Een Vmax is me in het verleden al een 3-tal keer afgeraden door de dealer waar deze toen stonden want ze stuurde niet lekker in de stad, nou ik moet zeggen dit vind ik de fijnste motor die ik heb gereden tot nu! Dit is mijn 4e seizoen als lid van deze geweldige club en sinds 2015 samen met Kees het webmaster gedeelte e.d. op ons genomen binnen het bestuur .


CLUBARTIKELEN:

Naam :
Forum : Tuul
Motor :


REDACTIE:

Naam : Vacant
Forum :
Motor :

Alle merknamen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectievelijke eigenaars, alle andere content is eigendom van de Vmax Club Holland.
XHTML 1.1    Free-Source.net