Smoelenboek clubbestuur

VOORZITTER:Naam : Wil Daris
Forum : vmaxhobbyist
Motor :PENNINGMEESTEER:

Penningmeester

Naam : Annelies Krancher
Forum : lizzy
Motor : Duo-passagier

Bouwjaar 1957. Geen motor, maar ik mag achterop bij Mario Krancher mijn partner. Hij is in het bezit van 2 V-maxxen. Omdat er binnen de club veel mensen zijn met verstand van Vmaxtechniek en minder met verstand van penningmeesterschap, heb ik mij met succes verkiesbaar gesteld. Vanaf 2011 bestier ik het penningmeesterschap, nu ben ik met het derde termijn bezig en nog steeds met veel plezier.


SECRETARIS:

Theo

Naam : Theo Evers
Forum : tejo
Motor : Vmax 1700, Oranje

Bouwjaar ’55. Ik kocht ergens jaren tachtig een Yamaha Maxim bij een particulier in Abcoude, die in plaats daarvan een VMax had gekocht. Ik had geen spijt van de Maxim, maar de VMax bleef in wel in mijn gedachten. Op mijn 46e verjaardag, in 2001 werd een gloednieuwe VMax, type carbon, de tuin ingereden. Ik ben dat jaar lid geworden van de VMaxClub. In de tijd daarna heb ik voor de club enkele jaren de evenementen en motorbeurzen mogen organiseren. Een supertijd, waarin wij veel nieuwe leden hebben mogen ‘inlijven’.
Begin 2009 werd de VMax 1700 aangeschaft, die in 2016, samen met de Gen 1 werd ingeruild voor de Gen 2 jubileumuitgave. Om gezondheidsredenen is deze VMax enkele maanden later verkocht. Sinds 2017-07 weer de gelukkige eigenaar van een een Gen2 VMax uit 2015, oranje van kleur.


WEBMASTER:

Hobo Infradata

Naam : Remco Hobo
Forum : Rempage
Motor : Vmax 1200; bj. 1985

Bouwjaar ’79. Na jaren op een R1 uit 2000 gereden te hebben ben ik in 2009 overgestapt naar de Vmax. Mijn max had 10 jaar buiten in de regen gestaan en was dus wel 'een beetje' toe aan een opknapbeurt. Door de jaren heen heb ik hem opgeknapt en zoals de meeste op het forum wel weten, blijf ik vrolijk doorsleutelen. Sinds 2019 heb ik het stokje van webpaster overgenomen van Kees Zuidweg.


Social Media

Nico

Naam : Niko Blokker
Forum : VmaxNico
Motor :


REDACTIE:

Naam : Vacant
Forum :
Motor :
×

Systeem Informatie

LAN_PAGE_17

Alle merknamen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectievelijke eigenaars, alle andere content is eigendom van de Vmax Club Holland.
XHTML 1.1    Free-Source.net